Alla inlägg under mars 2010

Av gyllyan - 22 mars 2010 22:05

Dagans reflektioner i korthet:

  • Filip och Fredrik, herre gud vad dom kan vara roliga.
  • Vabba kan vara rätt skönt.
  • Dexter, oh my good!

Jobb i morgon igen.

Av gyllyan - 22 mars 2010 08:53

Vore det inte så att det är slutet av mars så hade det varit en fanatsiskt vacker vintermorgon. Och vore det inte för snön skulle det kunna bli en fantastisk vårdag. Men nu är det som det är så det blir inte bra hur som.


Hemma med sonen som har karensdag efter masjukan...som ingen annan har smittats av än, börjar ana oråd. Eller råd kanske snarare, barn kan ju kräkas av många andra anledningar än magsjuka trots allt. Och vi pratar ju om en grabb som kräktes VARJE gång vi hade varit på kalas de första 3 åren av hans liv. Men slappardag blir det, lillasyster är på dagis så det blir lungt här hemma.

Av gyllyan - 21 mars 2010 21:10

Ska skriva precis som de sista 24 timmarna varit, tråkigt.


Sonen vaknade efter ca 1 timmes sömn i går och kräktes. Och vi som älskar magsjuka, sicken tur.


Snö, snö, snö. Igen. Skit också.


Städdag dessutom, roligare kan man ha.


Grannen tänkte åka till Nickis i dag. Precis vad jag också hade lust med. Fast just ja, sonen har magsjuka så vi kunde inte åka med. Skitdag!


Men skadeglade jag glädjer mig åt att alla jävla bandyfantaster har frysit arslet av sig på Studentaernas i dag. Suckers!


Med andra ord hade jag lika gärna kunnat åkt och fikat hos kompisen i grannbyn med de lika kräksjuka ungarna i går, då hade jag iaf uttnyttjat tiden effektivt.


*mutter*


Hemma i morgon med sonen, känns kanske inte så väldigt lämpligt att smitta ner avdelningen med kräksjuka. Inte för att jag känner mig sjuk (oj, nåt positivt) men om jag blir det lär jag bli det i morgon. Så vi håller oss hemma.


HårdLCHF fram till påsk, nu jävlar!

Av gyllyan - 20 mars 2010 15:10

I dag hade vi årets första lunchpicnic i ute, i solen. Underbart, jag har massor av nya fräknar i ansiktet och dottern somnade av ren utmattning när vi kom in. Hon sover inte middag i vanliga fall.


 

Risgrynsgröt och mackor med leverpastej till barnen, vårrullar med sweet chilisås till mig. Maken åkte och köpte nya nattduksbord till vårt sovrum istället. Världen är verkligen väldigt blöt just nu. Men jag klagar inte, det betyder attt det är sommar snart. Jag längtar så efter att få sitta på vårt soldäck och sippa kaffe, ta ett dopp i poolen och bara slappa.


Jag är sugen på att fika. Men hos vem? Och orkar jag?

Av gyllyan - 19 mars 2010 21:34

TGIF, för att använda makens favorituttryck.


Solsidan, såååå roligt!


Äter just nu Japan mix. Äckliga men samtidigt god, på nåt konstigt vis. Lite som Sushi faktiskt. Och beroendeframkallande. Dom röda är godast. Och starkast.


I går fick vi tårta av en av kirurgerna, för att vi tagit hand om en patient så bra. Det ni!


Nä, nu är Japan mixen verkligen inte god längre, inte ens de röda.


Jag letar efter ett par skor. Stövlar som går till mitten på vaden, gärna med snörning och som är lite som de gamla boxarskorna, fast i svart skinn. Hojta till om ni ser några såna.

Av gyllyan - 18 mars 2010 21:23

Fantastiskt vackra och underbara, såna är mina ungar. Jag smög just in till min son för att smörja hans händer och fötter, tänk, dom är fortfarande små. Så gick jag till lillasyster för att pussa henne på pannan och dra in lukten av hennes hår, hon luktar fortfarande så där gott som bara småbarn kan göra. Hon är lite bäbis fortfarande.

Storesyster har jag ingen lust att gå in till när hon sover men jag sitter gärna och snackar lite skit om livet och dagen som varit så här på kvällskvisten.

Fantastiska, underbara.

Fantastiskt underbart vackra!

Av gyllyan - 16 mars 2010 20:27

Hem, i tid, igen! Lagade köttfärsbiffar med fetaost i och champinjonsås och tzatziki till, mums. Och så tomater.


Jag tror kirurgerna har satt i gång Operation ha kvar L i höst. Dom har gått omkring i flera dagar nu och berättat hur fantastiskt duktig jag är och att jag väl ska jobba kvar i sommar/höst. Jag vet inte om det fungerar...fast det är ju alltid kul med smicker.


Håller på och planerar sommaren. Blir ledig i 5 veckor iaf. Astrid Lindgrens värld, diverse festivaler, bröllop (inte vårat puckon!) och det hela avslutas med en resa till England i september. Borde kunna bli en sommar att minnas.

Av gyllyan - 15 mars 2010 22:06

Nu får det var nock, tyar icke mer! Sömn! Lilla dottern var vaken mellan 4 och 5 i morse och surade, helt hopplös. I need to sleep!


Stortjejen var barnvakt åt lillebror i dag eftersom skolan var stängd för dom båda. Dessutom hämtade hon hem lillasyster på kvällen. Klart värd högre månadspeng den tjejen.


Dagens reflektioner i korthet:

  • Våren är snart här.
  • Hur i helvete kan Victoria Beckham mfl gå omkring i högklackat jämt? Jag tappar känseln i stortån i flera dagar efter en kväll.

God natt!

Presentation


Resan började med kniven mot strupen och hjärtat i handen - en icke thoraxkirug. Nu fortsätter resan som läkaren på huset.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Åsikter och tankar av andra.


Ovido - Quiz & Flashcards