Alla inlägg den 23 mars 2010

Av gyllyan - 23 mars 2010 20:56

Sitter i godan ro på väg hem i bilen. Har gjort ett stop på Maxi på vägen, lyckets köra förbi avfarten till MixMax så det struntade jag i. Då slog det mig. Jag glömde ringa en patient! Tack och lov kom jag ihåg numret till avdelningen och tillräckligt med info för att syster D (Tack D!) skulle kunna lösa det åt mig. Glömsk, förvirrad, de är alla mina mellannamn.

Annars var det lugnt på jobbet i dag, hann sitta ner och käka lunch i godan ro och handleda mina kandidater ordentligt. Självklart blev det tidsbrist på slutet ändå eftersom det helt plötsligt blev en del att göra sådär en timme innan jag skulle sluta så jag fick jobba över en timme ändå. Men det var skönt att slippa springa i korridoren hela tiden.


Föräldramöte på dagis. De vanliga förmaningarna om att barnen måste ha galonisar med sig, varje dag. No shit Sherlock! Den som inte räknat ut det vid det här laget borde nog inte ha barn. Sen kan vi alla glömma, jag är ju trots allt en ...höna? Föräldramötet är trots allt riktigt underhållande när man har perfekta barn :-)


Sitter med färg i håret. Hur ska detta sluta? Inte som sist hoppas jag, då var jag pissgul i botten och orange i topparna. Att det ska vara så svårt att få tillbaka sin naturliga hårfärg *mutter*

Fortsättning följer.


1 timme senare.

Skit! Nu är jag tråkgrå istället. Nåja, jag är inte direkt röd längre iaf. Bara att stå ut ett tag, sen gör nog solens strålar sitt och maken får tillbaka sin blondin.

Presentation


Resan började med kniven mot strupen och hjärtat i handen - en icke thoraxkirug. Nu fortsätter resan som läkaren på huset.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Åsikter och tankar av andra.


Ovido - Quiz & Flashcards