Alla inlägg den 27 januari 2011

Av gyllyan - 27 januari 2011 19:01

Kanske inte men jag vet ju att många läser här, då även såna som kanske inte vill läsa/veta allt. Ska jag då inte skrivas vad jag vill? Nja, det ligger inte för mig helt enkelt.


Jag jobbar ju som läkare. I det jobbet ingår att se nakna människor och att undrsöka deras kroppar, överallt. Jag har för länge sen slutat tycka att det är pinsamt med snoppar och andra delar. Så att se mer eller mindre nakna kvinnor är vardag. Och det är vanliga kvinnor, inga fotomodeller i retuscherade bilder eller porrstjänor. Som ju är de enda andra nakna kvinnor som många kvinnor ser. Och kvinnor ser olika ut. Smala, korta, tjocka, kurviga, håriga, fräkniga, sminkade m.m Och de smala är inte vackrare generellt. Så varför detta kämpande? Vill jag se ut som de smala kvinnorna jag ser i mitt undersökningsrum? Egentligen inte. Jag är ju snygg som jag är. Innebär nu detta att jag kommer sluta banta? Troligen inte. För jag kan ju bli snyggare.




Dagens reflektioner i korthet:

  • Kanske ska jag vänta lite till. Tills efter Sweden Rock. För skit vilka bra band det kommer. Och det är så kul att dricka öl till hårdrock.
  • Och så till det jag varnat för. Jag behöver bli upphånglad mot en vägg. Och påsatt tills jag skriker. Så hjärnan kanske blir tyst. Verkar vara nåt som går i dessa dagar. Åtminstone i närmaste bekantskapskretsen.

Presentation


Resan började med kniven mot strupen och hjärtat i handen - en icke thoraxkirug. Nu fortsätter resan som läkaren på huset.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Åsikter och tankar av andra.


Ovido - Quiz & Flashcards